xoves, 4 de xuño de 2015

FILLOAS RECHEAS DE FROITA. ALUMNOS 5º PRIMARIA

Ingredientes:
OVO
LEITE:
  SIN LACTOSA DESNATADA (para alumnos intolerantes e alumno diabético)
  ENTEIRO
FARIÑA:
  SIN GLUTEN (para alumnos celíacos)
SAL E ACEITE.
FROITA: MANGO, AMORODOS E MELÓN COQUITO

XAROPE DE CARAMELO E CHOCOLATE.
Pasos:
Batemos os ovos nun bol.
Engadimos o leite e a fariña.
Batemos ben todo xunto.
Salpicamos un chisco de sal.
Coa axuda da filloeira, imos facendo as filloas, dándolle a súa característica forma circular.
Torar as froitas e separar en pratos diferentes.
Unha vez feita a filloa, engadir as froitas ao gusto.
Decorar con xarope de caramelo  ou chocolate.



cris pampin de Slidely by Slidely Slideshow

Ningún comentario:

Publicar un comentario